Apa faedahnya kau buat begini?

cheating on facebook 2

Aku upload gambar di Facebook sebab support promosi Panasonic MyFoodScreen. Upload gambar makanan dengan hashtag #myfoodscreen. Mana tahu kot-kot nak menang TV Viera Panasonic kan. Tetiba sorang mamat ni repost gambar ni dengan caption begitu. Haih, apa faedahnya kau buat begini? Dapat dosa je la kan tipu seribu lebih Facebook friends tu. Heheh

Kedai Online: Penangan update WordPress ke versi 3.9.1

Cepat betul WordPress mengemaskini sistem mereka. Seperti anda maklum, saya punya beberapa buah e-commerce store yang menggunakan Woocommerce sebagai platform online order, selain beberapa theme dari StudioPress dan Woothemes bagi melancarkan sistem online store tersebut. Silapnya satu sahaja, iaitu saya update WordPress 3.9.1 tanpa saya baca notification di pihak Woocommerce dan template online store dari […]

Akhirnya Saya Subscribe FastDue.com

fastdue plus review

Setelah berbulan-bulan menggunakan Fastdue.com untuk kerja-kerja menyediakan resit dan invois, hari ini saya langgan FastDue+ secara rasmi. Dengan itu, saya jimat lebih kurang 1 minit bagi setiap invois atau resit yang disediakan. 1 minit itu bermaksud, saya boleh guna tempate invois dan resit yang saya buat sendiri. Saya jimat 1 minit bagi setiap invois dan […]